Σε αυτό το ιστολόγιο καταγράφουμε όσα όμορφα συμβαίνουν στο σχολείο μας τώρα, έτσι.. για να μείνουν στη μνήμη τόσο τη δική μας όσο και των μαθητών μας.... έτσι για να θυμόμαστε τη προσωπική μας ιστορία...θα είναι κάτι σαν το ημερολόγιο της παιδικής μας ηλικίας. ..μπορεί και σαν μια μηχανή που θα γυρίζει το χρόνο πίσω. Αφιερωμένο στους μικρούς πρωταγωνιστές...

ΑνακοινώσειςΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ


Οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο Σταυρακίου θα γίνουν από 1/6/2016 έως 21/6/2016. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26510-47931.


Αγιασμός του σχολικού έτους 2015-2016

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του Νηπιαγωγείου Σταυρακίου θα γίνει την Παρασκευή 11/9/2015 και ώρα 9:30 π.μ στο χώρο του Νηπιαγωγείου. Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά!!Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Την Πέμπτη 10/9/2015 και ώρα 8:30-11:30 π.μ στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για τις νηπιαγωγούς του Ν.Ιωαννίνων με θέμα: " Το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου και η σχολική πραγματικότητα, ο ρόλος των εκπαιδευτικών ".
Ενημερωτική Συνάντηση
Την Δευτέρα 7/9/2015 και ώρα 10:45-12:15 μ.μ  στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, θα γίνει ενημερωτική συνάντηση για τις νηπιαγωγούς του Ν.Ιωαννίνων με θέμα " Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning".

Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε, ότι η κλήρωση των προνηπίων για το ολοήμερο τμήμα του Νηπιαγωγείου Σταυρακίου, θα γίνει την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8:30 π.μ στο χώρο του Νηπιαγωγείου.
Καλοκαιρινή γιορτή

Σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς θα γίνει την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 8:30 π.μ. στο χώρο του Νηπιαγωγείου.

Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 το Νηπιαγωγείο δεν θα λειτουργήσει λόγω συνέλευσης και εκλογών του Συλλόγου.

Εργαστήρι για την κατασκευή των στολών της καλοκαιρινής μας γιορτής.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 5:00 μ.μ - 7:00 μ.μ. προσκαλούμε τους γονείς μαζί με τα παιδάκια μας να έρθουν στο Νηπιαγωγείο , για να φτιάξουμε όλοι μαζί τις στολές που θα φορέσουν στην καλοκαιρινή μας γιορτή.Υποχρεωτικά πρέπει να φέρουν μαζί τους την καλή τους διάθεση και το χαμόγελό τους και  αν έχουν φόδρες , κορδέλες ,υφάσματα, κορδόνια...  

 Σεμινάριο- εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 το Νηπιαγωγείο δεν θα λειτουργήσει. Η  Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής διοργανώνει σεμινάριο-εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού με θέμα:"Εκεί που συναντήθηκαν η Θάλεια και η Ερατώ, στήθηκε ένα παιχνίδι θεατρικό και δημιουργικό...." για τις νηπιαγωγούς του Νομού Ιωαννίνων.


25η Μαρτίου

Ενημερώνουμε τους γονείς του Νηπιαγωγείου μας,ότι η γιορτή για την 25η Μαρτίου θα γίνει  την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 9:00π.μ. στο χώρο του Νηπιαγωγείου, παρουσία γονέων. 

Σεμινάριο Μουσικής

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 το Νηπιαγωγείο μας δεν θα λειτουργήσει.Η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικής με θέμα "Ακούω και τραγουδώ,παίζω και δημιουργώ" για τις Νηπιαγωγούς του Νομού Ιωαννίνων.


Αρχαιολογικό Μουσείο

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 το Νηπιαγωγείο μας, θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο στα πλαίσια του προγάμματος"Μύθοι-Μυθολογία,Θεοί και Ήρωες"


Αποκριάτικο  Πάρτυ

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2015 στο Νηπιαγωγείο μας θα γίνει το Αποκριάτικο Πάρτυ. Μικροί -Μεγάλοι εν δράση . Περιμένουμε όλα τα παιδάκια μας, μαζί με τους γονείς τους για να διασκεδάσουμε για ακόμη μια φορά. 

Παρακολούθηση κουκλοθεάτρου με μαριονέτες

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων περιμένει όλα τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου μας να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο με μαριονέτες το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.


Επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη

την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2015 οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας θα επισκεφθούν την Βιβλιοθήκη για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα για τους "θεούς του Ολύμπου".

Χριστουνεννιάτικο παζάρι

 Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί χριστουνεννιάτικο παζάρι στο χώρο του νηπιαγωγείου μας. Οι μικροί μαθητές αποχωρίζονται αγαπημενα τους παιχνίδια, που πλέον δε χρειάζονται και αγοράζουν παιχνίδια από τους συμμαθητές τους . 
 
  Σύλλογος Γονέων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Νηπιαγωγείου σε   συνεργασία με τις νηπιαγωγούς  έχει προγραμματίσει τις ακόλουθες δράσεις: 
  • παρουσίαση κουκλοθεάτρου με μαριονέτες, 
  • παρουσίαση μουσικής παράστασης από επαγγελματίες μουσικούς,
  • συλλογή τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών χωριών SO

Εκπαιδευτική επίσκεψη

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, οι μαθητές του νηπιαγωγείου μας θα επισκευθούν τη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων για την παρουσίαση του βιβλίου ο Πύργος των παραμυθιών της Γιολάντας Τσιρώνη - Γεωργιάδη.